Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Сердечка промити, розрізати навпіл, видалити згустки крові, ще раз гарненько промити.
Приготувати маринад, змішавши всі інгредієнти для нього. Замочити курячі сердечка на 30 хвилин в маринаді.
На рослинному маслі обсмажити курячі сердечка до моменту випаровуванні утворилася рідини.
Обсмажити до прозорості порізану цибулю, потім квасолю, в кінці смаження додати перець, порізаний кубиками. Посолити, поперчити, перемішати, тушкувати до готовності. Додати зубчики часнику, сушений базилік і січену зелень. Тушкувати на слабкому вогні при закритій кришці ще хвилин 5-10.
Подавати до столу можна як самостійне блюдо або з гарніром. Приємного апетиту!