Легкий суп, підійде для правильного харчування.
Інгредієнти
Куряче філе – 400 гр | |
Картопля – 3 шт | |
Куркума – 1/4 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Цибуля – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Пекінська капуста – 300 гр | |
Рослинне масло – для смаження |
Незвичайні Щі з використанням пекінської капусти і куркумою. Куркума надаємо супу своєрідний смак. В міру гострий.
Покроковий рецепт
Курячу грудку моєму в проточній воді і відправляємо в каструлі з водою на повільний вогонь. Попередньо посол. Курячу грудку слід варити протягом 40 хвилин.
Цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо невеликими кубиками. Морква промиваємо в проточній воді, очищаємо і тремо на тертці. Додаємо в попередньо розігріту сковороду з рослинним маслом.
Обсмажуємо цибулю з морквою до золотистого кольору.
Картоплю чистимо і ріжемо на невеликі шматочки.
У каструлю з курячою грудкою додаємо зажарку з цибулі і моркви і порізану картоплю. Варимо протягом 15 хвилин.
Пекінську капусту дрібно шаткуємо. Чим дрібніші шматочки, тим ніжніше вона в супі.
Додаємо нашатковану пекінську капусту в каструлю. Додаємо куркуму. Варити на повільному вогні протягом 10 хвилин.
Вимкнути вогонь і дати супу настоятися під кришкою протягом 20 хвилин. Приємного апетиту!