Курячі шлунки по-корейськи

Курячі шлунки по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для різноманітності на святковий стіл можна приготувати не звичайний і простий салат.

Інгредієнти

Шлунки курячі – 1 кг
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Соєвий соус – 3 ст. л.
Оцет – 1 ст. л.
Часник – 3 зубчики
Сіль, перець – за смаком
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Курячі шлунки по-корейськи

Для приготування нам знадобиться: курячі шлунки, цибулю, моркву, соєвий соус, часник, сіль, перець, оцет, олія рослинна (для смаження).

Покроковий рецепт

Для приготування нам знадобиться курячі шлунки промити і відварити в підсоленій воді (варити близько години, щоб були м’які).




Тим часом ми чистимо цибулю (нарізаємо кубиками), моркву (тремо на крупній тертці).



На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву.

Після того як зварилися наші курячі шлунки охолодити, дрібно режим і обсмажуємо на сковороді.




Після в мисці змішуємо курячі шлунки додаємо овочі, соєвий соус, часник, сіль, перець за смаком, оцет.


Залишаємо щоб добре просочилося і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!