Для різноманітності на святковий стіл можна приготувати не звичайний і простий салат.
Інгредієнти
Шлунки курячі – 1 кг | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Соєвий соус – 3 ст. л. | |
Оцет – 1 ст. л. | |
Часник – 3 зубчики | |
Сіль, перець – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Для приготування нам знадобиться: курячі шлунки, цибулю, моркву, соєвий соус, часник, сіль, перець, оцет, олія рослинна (для смаження).
Покроковий рецепт
Для приготування нам знадобиться курячі шлунки промити і відварити в підсоленій воді (варити близько години, щоб були м’які).
Тим часом ми чистимо цибулю (нарізаємо кубиками), моркву (тремо на крупній тертці).
На сковороді обсмажуємо цибулю і моркву.
Після того як зварилися наші курячі шлунки охолодити, дрібно режим і обсмажуємо на сковороді.
Після в мисці змішуємо курячі шлунки додаємо овочі, соєвий соус, часник, сіль, перець за смаком, оцет.
Залишаємо щоб добре просочилося і можна подавати на стіл. Приємного апетиту!