Шлуночки виходять дуже ніжні, ароматні і приголомшливо смачні.
Інгредієнти
Курячі шлунки – 1 кг. | |
Цибуля ріпчаста – 2 головки | |
Морква – 1 шт. | |
Вершкове масло – 70 г. | |
Сметана – 1 стакан | |
Майонез – 3-4 столові ложки | |
Куркума – 0,5 столової ложки | |
Барбарис – 1 чайна ложка | |
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
Кориця мелена – 1/4 чайної ложки | |
Чікен масала – 1 чайна ложка | |
Імбир мелений – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Коріандр мелений – 1 чайна ложка | |
Сіль – за смаком |
Страва не дуже складне в приготуванні. Інгредієнти для його легко знайти в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Курячі шлунки промити і відправити варитися на 50 хвилин.
Змішати всі спеції: куркума, барбарис, чорний мелений перець, корицю, чікен масалу, імбир мелений, насіння гірчиці.
Цибулю порізати півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці.
Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити цибулю з морквою.
Додати в сковороду спеції і обсмажити близько хвилини.
Відварені шлунки порізати.
Відправити в сковороду до моркви з цибулею і спеціями шлунки, обсмажити близько 3 хвилин.
Додати майонез і обсмажити ще близько 3 хвилин.
Додати сметану і перемішати, обсмажити близько хвилини, додати трохи води (приблизно половину склянки) і протушкувати 15 хвилин.
Блюдо готове. На гарнір можна подати картоплю. Приємного апетиту!