Шлуночки виходять дуже ніжні, ароматні і приголомшливо смачні.

Інгредієнти
| Курячі шлунки – 1 кг. | |
| Цибуля ріпчаста – 2 головки | |
| Морква – 1 шт. | |
| Вершкове масло – 70 г. | |
| Сметана – 1 стакан | |
| Майонез – 3-4 столові ложки | |
| Куркума – 0,5 столової ложки | |
| Барбарис – 1 чайна ложка | |
| Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
| Кориця мелена – 1/4 чайної ложки | |
| Чікен масала – 1 чайна ложка | |
| Імбир мелений – 1 столова ложка | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Коріандр мелений – 1 чайна ложка | |
| Сіль – за смаком |
Страва не дуже складне в приготуванні. Інгредієнти для його легко знайти в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт


Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Курячі шлунки промити і відправити варитися на 50 хвилин.


Змішати всі спеції: куркума, барбарис, чорний мелений перець, корицю, чікен масалу, імбир мелений, насіння гірчиці.

Цибулю порізати півкільцями.

Моркву натерти на крупній тертці.


Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити цибулю з морквою.


Додати в сковороду спеції і обсмажити близько хвилини.

Відварені шлунки порізати.

Відправити в сковороду до моркви з цибулею і спеціями шлунки, обсмажити близько 3 хвилин.

Додати майонез і обсмажити ще близько 3 хвилин.

Додати сметану і перемішати, обсмажити близько хвилини, додати трохи води (приблизно половину склянки) і протушкувати 15 хвилин.






Блюдо готове. На гарнір можна подати картоплю. Приємного апетиту!
