Курячі стегенця під соусом песто

Курячі стегенця під соусом песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курку сполосніть під проточною водою. Цибулю почистіть, наріжте кільцями. Часник видавити або натріть на дрібній тертці.

Натріть курячі стегенця сіллю з часником. Добре промажте кожен шматочок соусом песто, включаючи простір під шкірою.

запікати 40 хвилин

Викладіть курячі стегенця у вогнетривкий посуд, зверху розкладіть цибулю кільцями. Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте деко всередину на 40 хвилин.

Курячі стегенця будуть запікатися і виділяти сік. Якщо цибуля буде пригорати, зніміть його. На гарнір відваріть пасту або картоплю. Подавайте до столу.