Особливий смак курячих стегенець надає маринад з
солодкого меду і соєвого соусу з часничком.
Інгредієнти
Курячі стегна – 4 штуки | |
Соєвий соус – 300 мл | |
Часник – 3 зубчики | |
Мед – столова ложка |
Курячі стегенця в соєвому соусі – це суміш російської та японської кухні. Це блюдо має незвичайний пряний смак. Приготувати його простіше простого. А ще воно не тільки смачне, але і низькокалорійне.
Покроковий рецепт
Приготуємо необхідні нам інгредієнти. Я використовувала для приготування домашню курку, можна використовувати покупну М’ясо добре вимити, висушити паперовим рушником. Часник почистити.
Очищений часник споліскуємо. Натираємо на дрібній тертці, так консистенція соусу буде більш м’якою.
В окремій мисці змішуємо соєвий соус, столову ложку меду і натертий часник. Гарненько розмішуємо, щоб консистенція вийшла однорідною.
Готуємо харчову фольгу. Краще відрізати трохи більше за розміром, щоб вона повністю закрила м’ясо, інакше соус витече, і м’ясо не буде таким м’яким. Кожне куряче гомілка упаковувати в окрему фольгу.
Прямо над фольгою натерти приготованим соусом.
Загорнути в щільний кишеньку. Поставити в холодильник маринуватися на годину. Потім помістити в розігріту до 180 градусів духовку помістити м’ясо у фользі. Випікати домашную курку 1,5 години, покупну 45 хвилин.