Курячі стегенця в соєвому соусі

Курячі стегенця в соєвому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо необхідні нам інгредієнти. Я використовувала для приготування домашню курку, можна використовувати покупну М’ясо добре вимити, висушити паперовим рушником. Часник почистити.

Очищений часник споліскуємо. Натираємо на дрібній тертці, так консистенція соусу буде більш м’якою.

В окремій мисці змішуємо соєвий соус, столову ложку меду і натертий часник. Гарненько розмішуємо, щоб консистенція вийшла однорідною.

Готуємо харчову фольгу. Краще відрізати трохи більше за розміром, щоб вона повністю закрила м’ясо, інакше соус витече, і м’ясо не буде таким м’яким. Кожне куряче гомілка упаковувати в окрему фольгу.

Прямо над фольгою натерти приготованим соусом.

Загорнути в щільний кишеньку. Поставити в холодильник маринуватися на годину. Потім помістити в розігріту до 180 градусів духовку помістити м’ясо у фользі. Випікати домашную курку 1,5 години, покупну 45 хвилин.