Підготувати всі інгредієнти.
Корінь імбиру натерти на дрібній тертці.
Часник видавити через землянку в тарілку з імбиром.
Додати мед. Перемішати і залишити на 5 хвилин.
Окремо змішати всі спеції: куркума, мелений коріандр, чікен масалу, каррі, паприку, кмин, мелений кардамон, насіння гірчиці, імбир мелений, коріандр цілий, зіру, корицю і сіль.
Додати змішані спеції до імбиру, часнику з медом, все добре перемішати.
Замаринувати стегна в суміші на 2,5-3 години не в холодильнику.
Розтопити в сковороді вершкове масло в рослинному.
Обсмажити стегна на великому вогні з двох сторін, зменшити вогонь до мінімуму, закрити кришкою сковороду, тушкувати на маленькому вогні близько 20 хвилин.
Блюдо готове. Стегна курячі виходять дуже ароматні й соковиті. Подавати краще з рисом. Але можна і з картоплею, і з овочами. Приємного апетиту!