Курячі стегна по-індійськи

Курячі стегна по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти.

Корінь імбиру натерти на дрібній тертці.

Часник видавити через землянку в тарілку з імбиром.


Додати мед. Перемішати і залишити на 5 хвилин.


Окремо змішати всі спеції: куркума, мелений коріандр, чікен масалу, каррі, паприку, кмин, мелений кардамон, насіння гірчиці, імбир мелений, коріандр цілий, зіру, корицю і сіль.


Додати змішані спеції до імбиру, часнику з медом, все добре перемішати.

Замаринувати стегна в суміші на 2,5-3 години не в холодильнику.

Розтопити в сковороді вершкове масло в рослинному.

Обсмажити стегна на великому вогні з двох сторін, зменшити вогонь до мінімуму, закрити кришкою сковороду, тушкувати на маленькому вогні близько 20 хвилин.

Блюдо готове. Стегна курячі виходять дуже ароматні й соковиті. Подавати краще з рисом. Але можна і з картоплею, і з овочами. Приємного апетиту!