Курячі стегна по-римськи

Курячі стегна по-римськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Курячі стегна 1 кг
Соєвий соус – 3 столові ложки
Гірчиця – 1 столова ложка
Томатна паста – 1 їдальня ложка (або кетчуп – 2 столові ложки)
Яйця курячі – 1 шт.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Курячі стегна по-римськи

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Курячі стегна (або гомілку) промити під проточною водою, обсушити, замаринувати в соєвому соусі (близько 15 хвилин).

Через 15 хвилин додати гірчицю і томатну пасту (або кетчуп). Посолити, поперчити, перемішати. ( Якщо ви, як і я в цьому рецепті, використовуєте соєвий соус Кіккоман, не переборщіть з сіллю, так як він і так сильно солоний). Потім додати куряче, заздалегідь збите яйце, все перемішати.

Смажити курячі стегна на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору. Приємного апетиту!