Інгредієнти
Курячі стегна 1 кг | |
Соєвий соус – 3 столові ложки | |
Гірчиця – 1 столова ложка | |
Томатна паста – 1 їдальня ложка (або кетчуп – 2 столові ложки) | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Курячі стегна по-римськи
Покроковий рецепт
Інгредієнти…
Курячі стегна (або гомілку) промити під проточною водою, обсушити, замаринувати в соєвому соусі (близько 15 хвилин).
Через 15 хвилин додати гірчицю і томатну пасту (або кетчуп). Посолити, поперчити, перемішати. ( Якщо ви, як і я в цьому рецепті, використовуєте соєвий соус Кіккоман, не переборщіть з сіллю, так як він і так сильно солоний). Потім додати куряче, заздалегідь збите яйце, все перемішати.
Смажити курячі стегна на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору. Приємного апетиту!