Курячі стегна по-римськи

Курячі стегна по-римськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Курячі стегна (або гомілку) промити під проточною водою, обсушити, замаринувати в соєвому соусі (близько 15 хвилин).

Через 15 хвилин додати гірчицю і томатну пасту (або кетчуп). Посолити, поперчити, перемішати. ( Якщо ви, як і я в цьому рецепті, використовуєте соєвий соус Кіккоман, не переборщіть з сіллю, так як він і так сильно солоний). Потім додати куряче, заздалегідь збите яйце, все перемішати.

Смажити курячі стегна на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору. Приємного апетиту!