Курячі відбивні в сирній обсипання

Курячі відбивні в сирній обсипання – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі відбивні в сирній обсипання – відмінний вибір, якщо у вас на порозі неждані гості. Відбивні готуються дуже швидко, а смак превзойденный.

Інгредієнти

куряче філе – 500 гр
яйця – 2 шт
молоко – 50 гр
борошно – 50 гр
сир – 50 гр
сіль – за смаком
рослинне масло – для смаження

Як приготувати Курячі відбивні в сирній обсипання

Кожен раз, коли я беруся готувати куряче філе, хочеться зробити щось особливе, відмінне від попередніх страв. Адже з цього продукту є основою безлічі рецептів. Варто тільки додати якийсь новий інгредієнт до філе – вийшло нове блюдо. Воно прекрасно піддається будь-якій обробці. Одне з улюблених страв – це відбивні. На відміну від інших сортів м’яса, з курячого філе вони виходять дуже ніжні і до того ж низькокалорійні. Рецепт приготування простий і зрозумілий, але смак страви превзойденный. Відбивні виходять соковиті і ніжні, а витрати на приготування мінімальні. До того ж дуже швидко.

Для приготування нам буде потрібно: куряче філе, яйця, молоко, борошно, сир, сіль, рослинне масло.

Покроковий рецепт

Для того, щоб блюдо вийшло смачним, треба правильно підготувати м’ясо. Філе промиємо під проточною водою. Видаляємо всі кісточки і плівки. Нарізаємо впоперек волокон шматками розміром близько 1,5-2 сантиметри.

Відіб’ємо шматки курячого філе кухонним молотком. Ретельно відбиваємо філе з двох сторін, для того щоб м’ясо було ніжніше і соковитіше.

Натремо сир на дрібній тертці. Сорт сиру використовуємо по своєму смаку. Але якщо беремо сир солоного сорту, потрібно бути обережніше з додаванням солі, щоб не пересолити відбивні.

У глибоку тарілку розіб’ємо яйця, додамо молоко і сіль. В окрему ємність висипаємо борошно.

Обвалюємо з двох сторін курячі відбивні спочатку в борошні.

Далі проробляємо теж саме в яєчно-молочної суміші.

І останнє – в сирі.

Розігріваємо Сковороду, додаємо рослинне масло. Викладаємо відбивні. М’ясо обсмажуємо з двох сторін. Куряче філе готується дуже швидко. З цього, кожну сторону обсмажуємо близько 2 хвилин, м’ясо має підрум’янитися.

Готові відбивні в сирній обсипання викладаємо на тарілку для подачі. Філе чудово поєднується з овочами, з цього, в якості прикраси страви можна використовувати саме їх. Приємного апетиту!