Сухарі рекомендую брати або приготувати самостійно з світлих видів хліба.

Інгредієнти
| Філе куряче – 3 шт. | |
| Яйця – 4 шт. | |
| Сухарі для панірування | |
| Сіль, перець – за смаком | |
| Рослинне масло – для смаження | 
Пропоную урізноманітнити рецепт приготування відбивних і замість борошна для панірування використовувати сухарі. Виходять з ніжною, хрусткою скоринкою зовні і дуже м’якими всередині. Але при обсмажуванні потрібно стежити і не відволікатися, т. к. дуже швидко згоряють.
Доготувати після обжарювання можна в мікрохвильовій печі 3-4 хвилинки, в разі якщо не впевнені, що м’ясо всередині приготувалося. Для цього виду приготування краще використовувати куряче філе або індичку.
Покроковий рецепт

Філе промити, обсушити і нарізати биточными шматочками за розміром на свій смак. Шматочки відбити, посолити і поперчити.

Збити яйця і насипати сухарі в глибоку тарілку, так зручніше обвалювати м’ясо, не розсипаються.

                
Розігріти з рослинною олією сковорідку і викласти на неї м’ясо, попередньо вмочивши наші шматочки потім в сухарі, в яйце і знову в сухарі.
                Обсмажувати з двох боків до появи золотисто-коричневої скоринки.

                
Доготувати після обжарювання 3-4 хвилини в мікрохвильовій печі, але не обов’язково.
                Приємного апетиту!

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            