Сухарі рекомендую брати або приготувати самостійно з світлих видів хліба.
Інгредієнти
Філе куряче – 3 шт. | |
Яйця – 4 шт. | |
Сухарі для панірування | |
Сіль, перець – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Пропоную урізноманітнити рецепт приготування відбивних і замість борошна для панірування використовувати сухарі. Виходять з ніжною, хрусткою скоринкою зовні і дуже м’якими всередині. Але при обсмажуванні потрібно стежити і не відволікатися, т. к. дуже швидко згоряють.
Доготувати після обжарювання можна в мікрохвильовій печі 3-4 хвилинки, в разі якщо не впевнені, що м’ясо всередині приготувалося. Для цього виду приготування краще використовувати куряче філе або індичку.
Покроковий рецепт
Філе промити, обсушити і нарізати биточными шматочками за розміром на свій смак. Шматочки відбити, посолити і поперчити.
Збити яйця і насипати сухарі в глибоку тарілку, так зручніше обвалювати м’ясо, не розсипаються.
Розігріти з рослинною олією сковорідку і викласти на неї м’ясо, попередньо вмочивши наші шматочки потім в сухарі, в яйце і знову в сухарі.
Обсмажувати з двох боків до появи золотисто-коричневої скоринки.
Доготувати після обжарювання 3-4 хвилини в мікрохвильовій печі, але не обов’язково.
Приємного апетиту!