Курячий борщ з буряком і капустою

Курячий борщ з буряком і капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищаємо моркву, буряк та цибулю. Нарізаємо кубиками буряк, цибулю півкільцями, моркву на тертці.


Обсмажуємо на рослинному маслі.

Ставимо курячі гомілки на вогонь і чекаємо, коли закипить.


Капусту шаткуємо, картоплю нарізаємо кубиками.

Коли курка закипить, додаємо обсмажені цибулю, моркву, буряк, картоплю і капусту. Трохи проварюємо і кладемо три лаврових листочка.

Часник пропускаємо через чеснокодавку. За 5 хвилин до готовності додаємо його в борщ. При бажанні можна додати томатну пасту.

Ароматний і смачний борщ готовий.