Неймовірно насичений смак і прозорість курячого бульйону! Такого ви точно ще не бачили!
Інгредієнти
Курча бройлер – 1 тушка | |
Вода – 2 л | |
Морква – 1 шт, | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Сіль – 1 ст. ложка |
Багато людей не вірять в те, що є якийсь особливий шарм в стравах з мультиварки. Ніби зварені звичайним способом супчики нічим не відрізняються від приготовлених з використанням сучасної побутової техніки. Можливо це і так, але тільки до тих пір, поки ви не спробуєте курячий бульйон, приготований в мультиварці BORK!
Покроковий рецепт
Ретельно моєму тушку курчати бройлера. Занурюємо її в чашу мультиварки, кладемо моркву, цибулю і заливаємо водою до максимальної позначки. В залежності від моделі мультиварки кількість розміщеній води може змінюватись.
Додаємо в чашу сіль, накриваємо мультиварки кришкою і виставляємо програму «бульйон». Мультиварка BORK розчищала час готування на 40 хвилин. Якщо такої програми немає, то вибираємо варіння на 1 годину.
По закінченні програми бульйон готовий. Однак необхідно проробити ще кілька кроків. Першим ділом вдаряємо моркву і цибулю (вони нам більше не потрібні), а сам бульйон проціджуємо зручним для вас способом.
Тепер бульйон точно готовий до вживання. Подавати його можна з грінками і зеленню. Не забудьте покласти в тарілку і шматочок курячого м’яса. Приємного апетиту!