Курячий салат з селерою під йогуртовим соусом

Курячий салат з селерою під йогуртовим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Селера – 3 стебла селери, дрібно нарізані
Куряча грудка – 2 шт. (відварні, порвані на тонкі смужки руками)
Огірки – 3 середніх свіжих огірка, нарізаного
Волоські горіхи – 1/2 чашки, дрібно порізаних
Йогурт – близько 2 чашок
Майонез – 3 столові ложки (приблизно)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Кріп рубаний, свіжий

Як приготувати Курячий салат з селерою під йогуртовим соусом

Інгредієнти розраховані на 4 порції.

Покроковий рецепт

Всі інгредієнти наріжте, подрібніть.

Змішайте всі у великій мисці. Відрегулюйте на свій смак кількість йогурту, майонезу, сіль і приправи.

Охолодіть перед подачею на стіл. Перекладіть в красиву салатницю, присипте кропом. Приємного апетиту!