Інгредієнти
Селера – 3 стебла селери, дрібно нарізані | |
Куряча грудка – 2 шт. (відварні, порвані на тонкі смужки руками) | |
Огірки – 3 середніх свіжих огірка, нарізаного | |
Волоські горіхи – 1/2 чашки, дрібно порізаних | |
Йогурт – близько 2 чашок | |
Майонез – 3 столові ложки (приблизно) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Кріп рубаний, свіжий |
Як приготувати Курячий салат з селерою під йогуртовим соусом
Інгредієнти розраховані на 4 порції.
Покроковий рецепт
Всі інгредієнти наріжте, подрібніть.
Змішайте всі у великій мисці. Відрегулюйте на свій смак кількість йогурту, майонезу, сіль і приправи.
Охолодіть перед подачею на стіл. Перекладіть в красиву салатницю, присипте кропом. Приємного апетиту!