
Інгредієнти
| Селера – 3 стебла селери, дрібно нарізані | |
| Куряча грудка – 2 шт. (відварні, порвані на тонкі смужки руками) | |
| Огірки – 3 середніх свіжих огірка, нарізаного | |
| Волоські горіхи – 1/2 чашки, дрібно порізаних | |
| Йогурт – близько 2 чашок | |
| Майонез – 3 столові ложки (приблизно) | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Кріп рубаний, свіжий |
Як приготувати Курячий салат з селерою під йогуртовим соусом
Інгредієнти розраховані на 4 порції.
Покроковий рецепт

Всі інгредієнти наріжте, подрібніть.

Змішайте всі у великій мисці. Відрегулюйте на свій смак кількість йогурту, майонезу, сіль і приправи.

Охолодіть перед подачею на стіл. Перекладіть в красиву салатницю, присипте кропом. Приємного апетиту!
