Курячий шашлик в гранатовому соку

Курячий шашлик в гранатовому соці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На виході виходить досить цікавий смак не сперечаються, а свино-яловичини, схожою на смак м’яса в манти. У всякому разі з рідних ніхто не здогадався, що це куряче філе ))).

Покроковий рецепт


Шпажки замочити у воді на 1-2 години (щоб надалі вони не згоріли). М’ясо курки промити, злегка обсушити, нарізати на невеликі шматочки.

Цибулю почистити, дрібно-дрібно порубати.

М’ясо і цибулю перекласти в глибоку миску, залити соком граната. Додати сіль, перець, коріандр, хмелі-сунелі, рослинна олія. Перемішати, закрити кришкою, щоб не обветривалось. Маринувати 1-2 години.

Шматочки курки одягнути на шпажки. Шпажки розкласти впритул один до одного на решітку, зверху присипати залишилися в маринаді цибулею.

Запікати в духовці при температурі 180 С 15 хвилин, потім шпажки перевернути запікати ще 5 хвилин (не більше). Дуже важливо не доводити м’ясо до стану засмаглості, воно просто пересохне і буде жорстким, так що довіряйте часу, а не оці.