Курячий суп з картоплею

Курячий суп з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Класичний курячий суп

Інгредієнти

Куряча грудка (філе) – 500г
Картопля – 1шт
Морква – 1шт
Цибуля – 1 шт
Яйце – 1шт
Борошно – 2 ст. л.
Вершкове масло – 15г
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячий суп з картоплею

Курячий суп допомагає від поганого настрою і осінньої хандри. До того ж, він смачний і складається тільки з натуральних і корисних інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Промиваємо м’ясо, кладемо в каструлю з водою і ставимо варитися. Після кипіння води до готовності повинно пройти близько 25 хвилин

Розтопити на сковороді вершкове масло, додамо до нього дрібно порізану цибулю

На дрібній тертці натираємо моркву і додаємо до цибулі, коли той стане м’яким

Коли курка звариться, необхідно витягнути її і дати охолонути. Далі нарізаємо філе на невеликі шматочки. Також ріжемо картоплю

У бульйон додаємо зажарку з цибулі з морквою, м’ясо і картопля. Варимо 10 хвилин. Наш суп готовий!