Класичний курячий суп
Інгредієнти
Куряча грудка (філе) – 500г | |
Картопля – 1шт | |
Морква – 1шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Яйце – 1шт | |
Борошно – 2 ст. л. | |
Вершкове масло – 15г | |
Сіль – за смаком |
Курячий суп допомагає від поганого настрою і осінньої хандри. До того ж, він смачний і складається тільки з натуральних і корисних інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Промиваємо м’ясо, кладемо в каструлю з водою і ставимо варитися. Після кипіння води до готовності повинно пройти близько 25 хвилин
Розтопити на сковороді вершкове масло, додамо до нього дрібно порізану цибулю
На дрібній тертці натираємо моркву і додаємо до цибулі, коли той стане м’яким
Коли курка звариться, необхідно витягнути її і дати охолонути. Далі нарізаємо філе на невеликі шматочки. Також ріжемо картоплю
У бульйон додаємо зажарку з цибулі з морквою, м’ясо і картопля. Варимо 10 хвилин. Наш суп готовий!