Курячий суп з картоплею і вермішеллю

Курячий суп з картоплею і вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячий суп – улюблене блюдо багатьох людей з самого дитинства. Таке просте і зрозуміле блюдо. Наваристий, ситний, але не важкий!

Інгредієнти

Курячі гомілки – 2 шт.
Вода – 2,5 літра
Картопля – 10 шт. Кількість варіюється в залежності від розміру.
Цибуля – 2 шт. Кількість варіюється в залежності від розміру.
Морква – 1 шт. Кількість варіюється в залежності від розміру.
Сіль – За смаком
Рослинна олія – 1 столова ложка
Лавровий лист – 2 шт.
Чорний перець – За смаком
Вермішель – 3 столові ложки або локшина

Як приготувати Курячий суп з картоплею і вермішеллю

Приготування курячого супу не займе багато часу, а в результаті виходить здоровий обід для всієї родини. Дуже корисний дітям і дорослим. Максимально корисною вважається куряча грудка. З нею теж можна приготувати суп, але варто пам’ятати, що вона досить суха, тому варити її потрібно не менше 30 хвилин. Краще порізати грудку заздалегідь на середні шматки, щоб скоротити час приготування.

Покроковий рецепт

Відварюємо курячі гомілки в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Потім дістаємо їх, остуджуємо і ріжемо на дрібні шматочки.

Робимо піджарку з моркви і цибулі.

У бульйон, в якому відварювали гомілки, додаємо порізані шматочки, картопля і піджарку, варимо 15-20 хвилин. Потім додаємо лавровий лист і інші улюблені приправи, сіль і перець за смаком і варимо ще 5 хвилин.

Додаємо вермішель і варимо 1 хвилину.

Даємо супу настоятися і охолонути. Цього часу буде досить, щоб вермішель стала м’якою, але не розварилася.