Наваристий курячий суп з рисом відмінно підійде для дитячого меню.

Інгредієнти
| Рис – 1 чашка сирого рису | |
| Куряча грудка – 2 шт. | |
| Приправа – 6-8 штук курячих бульйонних кубиків | |
| Вода – 2 літри | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Болгарський перець – 1/2 шт зеленого | |
| Болгарський перець – 1/2 шт червоного | |
| Борошно – 4 столові ложки | |
| Селера – 1 / 4 чашки різаного селери | |
| Рослинна олія – 6 столових ложок |
Наваристий курячий суп з рисом відмінно підійде для дитячого меню.
Покроковий рецепт

Приготуйте трохи рису, відварити його з невеликою кількістю масла.

Дві курячі грудки (з шкірою і кістками) відварити в 2-х літрах води з курячими бульонными кубиками (близько 20 хвилин).

Готове м’ясо остудити, відокремити кістки і шкіру і нарізати кубиками.

Цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками. Те ж саме проробити з болгарським перцем і селерою.

Обсмажити на 2 ст. л. олії овочі (5 хвилин), потім додати курку, смажити ще 2-3 хвилини. Відкласти.

У невеликій сковороді розтопити 4 столові ложки вершкового масла. Додати борошна, смажити на слабкому вогні до загусання.

Потім додати борошняну заправку в каструлю з курячим супом. Добре перемішати.

У курячий суп висипати овочеву зажарку і рис, посолити, поперчити (за смаком). Дати поваритися 10-15 хвилин. Подавати до столу, розлив по тарілках. Приємного апетиту!
