Очищаємо від шкірки картопляні плоди, попередньо промивши їх від забруднень. На обробній поверхні очищену картоплю нарізаємо у формі тонких брусків. Перекладаємо картопляну нарізку в курячий бульйон для подальшої варіння.
Поки вариться картопля, займемося подрібненням моркви з цибулею. Пропонуємо нарізати тонкою соломкою моркву. Цибулю для супу подрібнимо шматочками.
Подрібнені овочі відправляємо пассироваться в розігріте рослинне масло на сковороду. Доводимо овочі до м’якості, а потім додаємо їх в каструлю до картоплі. Продовжуємо варити спільно практично до готовності.
Відміряємо потрібну кількість вівсяних пластівців.
Відправляємо пластівці в суп. Варимо до готовності всіх інгредієнтів.
Смак супу різноманітимо в кінці варіння порубаним свіжим кропом або іншою зеленню.
Апетитний суп з вівсяними пластівцями і куркою готовий! Приємного всім апетиту!