Курячий супчик

Курячий супчик – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для супчика знадобляться доступні продукти.

Інгредієнти

Картопля – 700 гр.
Морква – 1-2 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Цибуля червоний – 1 шт.
Куряче філе – 0,5 кг
Вермішель – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Зелений горошок морозиво – 150 гр.
Петрушка свіжа – невеликий пучок
Кріп свіжий – невеликий пучок
Кінза – невеликий пучок

Як приготувати Курячий супчик

Легко і швидко приготувати. Дуже смачно і корисно. Сподобається всім.

Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти.

Картопля дрібно порізати.

Моркву порізати кружальцями.

Цибулю дрібно порізати.

Куряче філе порізати на дрібні шматочки.

Зелень дрібно порізати.

Підготувати вермішель.

Закип’ятити воду, додати картоплю, м’ясо, моркву, цибулю, горошок, сіль. Прокип’ятити 20 хвилин. Додати вермішель, зелень, мелений перець і варити до готовності близько 10-15 хвилин. Супчик готовий.