Пекінську капусту промивають, крупно нарізають.
Промиті помідори крупно нарізають шматочками/скибочками. Беруть широке і глибоке блюдо, викладають спочатку капусту, потім помідори.
Відкривають баночки з консервованою кукурудзою та квасолею, зливають рідину. Викладають на помідори кукурудзу, потім квасоля. Червоний цибулю очищають від лушпиння і нарізають півкільцями, викладають на квасолю.
Авокадо очищають від шкірки, виймають кісточки, нарізають скибочками. Збризкують овоч лимонним соком, щоб воно не потемніло. Викладають авокадо поверх квасолі.
Зелень дрібно порубати і змішати з майонезом. Залити салат заправкою.
Залишився останній штрих. Поламати чіпси на шматочки і посипати зверху мексиканський салат. Подавати до столу охолодженим. Приємного апетиту!