Квасолевий салат з пекінської капусти, помідорів, кукурудзи та авокадо

Квасолевий салат з пекінської капусти, помідорів, кукурудзи та авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пекінську капусту промивають, крупно нарізають.

Промиті помідори крупно нарізають шматочками/скибочками. Беруть широке і глибоке блюдо, викладають спочатку капусту, потім помідори.

Відкривають баночки з консервованою кукурудзою та квасолею, зливають рідину. Викладають на помідори кукурудзу, потім квасоля. Червоний цибулю очищають від лушпиння і нарізають півкільцями, викладають на квасолю.

Авокадо очищають від шкірки, виймають кісточки, нарізають скибочками. Збризкують овоч лимонним соком, щоб воно не потемніло. Викладають авокадо поверх квасолі.

Зелень дрібно порубати і змішати з майонезом. Залити салат заправкою.

Залишився останній штрих. Поламати чіпси на шматочки і посипати зверху мексиканський салат. Подавати до столу охолодженим. Приємного апетиту!