Лагман в домашніх умовах

Лагман в домашніх умовах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Локшину для цієї страви необхідно приготувати заздалегідь. Для цього потрібно замісити тісто на основі борошна та яєць, додавши трохи солі. Після замісу тісто необхідно помістити в холодильник на 30 хвилин. Потім розкачати коло, нарізати тісто на смужки, і змочити руки в олії, скачати їх в локшину, поступово витягаючи. Залишити на 30 хвилин в холодильнику і знову витягати, поки шматочки не стануть тоненькими.

Підготувати м’ясо: відокремити м’якоть від кісток, м’якоть дрібно нарізати. З кісток зварити бульйон. Паралельно з цим готуємо другу частину лагмана. В чавунній сковорідці підсмажуємо баранину на рослинному маслі і на сильному вогні, постійно перевертаючи 3-4 хвилини, додаємо моркву, нарізану соломкою, постійно помішуємо 2-3 хвилини. Додаємо дрібно нарізану цибулю, перемішуємо. Додаємо картоплю, томатну пасту, перець, помідори, зелень, солимо і посипаємо приправами. Наливаємо трохи бульйону і тушкуємо 1.5 години.

У бульйоні відварюємо 5 хвилин локшину, додаємо до неї соус. Протушиваем протягом 5 хвилин, додаємо часник і зелень. Вимикаємо плиту. Трохи наполягаємо. Розливаємо по глибоких тарілках, намагаємося, щоб у кожну порцію потрапили шматочки м’яса, локшина, овочі.