Готуємо листи для страви. Змішуємо борошно і манку у великій мисці. Можна додати трохи солі.
Вбиваємо яйця і починаємо перемішувати. Замішуємо тісто, воно повинно вийде твердим. Залишаємо його на пару хвилин відпочити.
В цей час готуємо дві начинки: перша – з м’ясного фаршу, друга – сирна. У фарш додаємо цибулю, часник, сіль і перець за смаком. Кладемо томатну пасту і добре перемішуємо начинку.
Сир тремо на крупній тертці. Додаємо до нього сметану і вершки. Начинку ретельно перемішуємо.
Тісто ділимо на кілька частин. Кожну розкачуємо в тонкий пласт, за необхідності подпыляем стіл борошном.
На змащене маслом деко викладаємо один лист з тіста. На його поверхню викладаємо частину начинки з фаршу і розрівнюємо.
Поверх м’ясної начинки маємо сирну і рівномірно розрівнюємо по всій поверхні.
Накриваємо іншим листом з тіста і повторюємо шари начинок. Останній лист покриваємо тільки сирною начинкою.
Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку і чекаємо 40 хвилин. Після цього виймаємо блюдо і подаємо в гарячому вигляді, розрізаємо на порційні шматки.