Витратьте на себе кохану 10 хвилин і Ви отримаєте легкий, поживний і шалено смачний, і який корисний салат 🙂 Зважилися?!
Інгредієнти
Морква – 1 велика | |
Буряк – 2 середні | |
Цибуля – 1 середня головка | |
Оливкова / Рослинне масло – для заправки за бажанням у мене оливкова | |
Сіль – за смаком | |
Корінь селери – 200 грам | |
Зелень – 0,5 пучка у мене заморожена рубана петрушка |
Не знаю як Ви, але мені саме на ніч завжди хочеться чогось смачного, обов’язково корисного і звичайно ж легкого!. В ідеалі, щоб наїстися, але при цьому не погладшати) Жартую!
Тому, не довго думаючи, я сьогодні винайшла новий рецепт. І він не тільки економічний з фінансів, адже, цей набір овочів є у кожного в холодильнику, він ще й по часу – як швидкий Мух) Ви Не встигли подумати, а салат вже на столі!
Отже, любителям ПП і ледарям, начебто, мене присвячується!
Покроковий рецепт
Люблю коли не тільки смачно, а ще й красиво на тарілці, тому салат не шинковала, а натирала на тертці.
Отже, очищаємо корінь селери і натираємо на тертці для корейської моркви (терка у мене давня, але результатом її роботи я задоволена). Присаливаем і даємо і пустити сік.
А тим часом очищаємо від шкірки моркву і буряк. Далі натираємо буряк, потім моркву.
Дрібно рубаємо цибулю і додаємо до наших красиво натертим овочів.
Сюди ж викладаємо січену зелень (у мене заморожена петрушка), додаємо оливкова (або рослинне масло), знову присаливаем і перемішуємо. В піалі виходить апетитна краса!
Тоненько нарізаємо чорний хліб або робимо грінки (в цей раз їла з хлібом, підсушувати грінки було лінь), викладаємо салат на тарілку і уплітаємо ту!
Смачної вечері)