Люблю коли не тільки смачно, а ще й красиво на тарілці, тому салат не шинковала, а натирала на тертці.
Отже, очищаємо корінь селери і натираємо на тертці для корейської моркви (терка у мене давня, але результатом її роботи я задоволена). Присаливаем і даємо і пустити сік.
А тим часом очищаємо від шкірки моркву і буряк. Далі натираємо буряк, потім моркву.
Дрібно рубаємо цибулю і додаємо до наших красиво натертим овочів.
Сюди ж викладаємо січену зелень (у мене заморожена петрушка), додаємо оливкова (або рослинне масло), знову присаливаем і перемішуємо. В піалі виходить апетитна краса!
Тоненько нарізаємо чорний хліб або робимо грінки (в цей раз їла з хлібом, підсушувати грінки було лінь), викладаємо салат на тарілку і уплітаємо ту!
Смачної вечері)