Хто ще думає, що салати завжди смачніше в ресторанах? Не полінуйтеся, приготуйте полегшений варіант салату Цезар будинку. Дуже смачно!

Інгредієнти
| філе сьомги – 350 грам | |
| лимон – сік половини лимона | |
| рослинна олія – за смаком | |
| сіль і перець – за смаком | |
| салатні листя – жменя | |
| сухарі з пшеничного хліба – 1 чашку | |
| твердий сир – 100 гр |
Якщо ви хочете приготувати салат посочнее, можна приготувати соус з майонезу, лимонного соку і масла.
Покроковий рецепт
Як приготувати:
Промийте філе сьомги. За смаком філе посоліть, посипте чорним перцем, збризніть лимонним соком. Відкладіть сьомгу в сторону, щоб вона трохи промаринувалася (хвилин 5-10).
Далі мариновану сьомгу обсмажте на розпеченій сковороді на маслі з обох сторін. Смажити хвилини по 2-3 з кожного боку. Цього буде достатньо, головне – не пересушити.
Гарненько вимийте салатні листя в прохолодній воді, висушіть їх і порвіть невеликими шматочками.
Тепер викладіть салатні листя на блюдо, трохи посоліть їх. Зверху викладіть сьомгу (трохи розчавіть і розділіть волокна).
Додайте обсмажених сухариків і присипте салат тертим сиром твердих сортів. Подавайте до столу. Приємного апетиту!
