З малини, фети і фісташок можна приготувати легкий салат, який чудово підійде для повсякденного столу.
Інгредієнти:
– свіжі огірки середнього розміру (дві штуки);
– рідкий мед квітковий (17 р);
– листовий салат «Корн» (230 м);
– ароматне масло горіхове (24 мл);
– пір’я зеленого лука (три штуки);
– фета (120 г);
– оцет бальзамічний (половина ч. ложки);
– рубані фісташки (35 м);
– добірна малина (120 г);
– суміш мелених перців (за смаком).
Промити листовий салат, підсушити і крупно нарізати його, потім відправити в салатник, після цього нарізати тоненькими півколами промиті огірки. Дрібно нашаткувати зелену цибулю, відправити його разом з огірками в салатник, додати рубані фісташки.
Підготувати невелику чашку, насипати в неї суміш мелених перців, влити бальзамічний оцет і горіхове масло, додати необхідну кількість квіткового меду.
Перемішати інгредієнти, потім накрити ємність з приготовленої заправкою і дати їй настоятися протягом шести хвилин, після цього промити малину. Перекласти ягоди в салатник, додати фету, нарізану кубиками, влити пряну заправку, перемішати і негайно подавати салат до столу.