Легкий салат

Легкий салат – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Іноді нам усім хочеться чогось незвичайного і смачненького, але в той же час легкого в приготуванні. Так що цей рецепт дивовижного салату для вас!)

Покроковий рецепт

Беремо два невеликих зелених яблука і добре миємо. Ви, звичайно, можете взяти і інші сорти, але солодкі зелені яблука, надають пікантний смак страви, здаються мені найбільш підходящим варіантом для цього салату.

Потім ретельно очищаємо від шкірки, щоб часточки яблука добре жевались. Цей крок також зможе зберегти здоров’я вашого організму, адже шкірка магазинних яблук містить в собі багато шкідливих речовин, які сприяють збереженню гарного виду фруктів.

Нарізаємо очищені яблука тонкими часточками або кубиками.

Варимо приблизно 100 або 200 г курячої грудки (все залежить від ваших уподобань), потім ріжемо її на невеликі шматочки. Всі інгредієнти покласти в чашу і починаємо готувати соус.

Для соусу візьміть окрему миску і додайте 4 столові ложки майонезу, а потім розбавте 4 або 5 столовими ложками води, добре перемішавши.

Не забудьте додати для смаку половину чайної ложки лимонного соку!

Я додала в соус дрібку солі і 1 чайну ложку перцю, але ви можете зробити це в інших кількостях.

Знову перемішайте соус і прилейте його до решти інгредієнтів.

. Легкий смачний салат, який зможуть приготувати не тільки досвідчені дорослі, але і діти, готовий. Приємного апетиту!