Прекрасне блюдо не залишить після себе тяжкості в животі.
Інгредієнти
Картопля – 5 невеликих | |
Вермішель (“павутинка”) – 150 гр | |
Вода (або бульйон) – 2 літри | |
Плавлений сирок – 1 шт. | |
Вершкове масло – 20 гр | |
Хліб – 2 шматочки | |
Сіль,перець – за бажанням | |
Спеції – за бажанням | |
Зелень – за смаком |
Таке прекрасне блюдо не залишить після себе тяжкості в животі і наситить організм на тривалий час.
Покроковий рецепт
Підготовка продуктів: миємо й чистимо картоплю ( на час кладемо його в воду, щоб не пожовтів). Плавлений сирок вибирайте не найдешевший, так як такі дуже погано плавляться.
Ставимо кип’ятитися воду або бульйон. Ріжемо соломкою картоплю і коли вода закипає кидаємо його туди. Варимо до напівготовності.
Нарізаємо невеликими квадратиками плавлений сирок, потім закидаємо його в бульйон до картоплі. Ретельно перемішуємо, щоб сир розплавився як можна краще. Далі додаємо спеції (сіль і перець). Відправляємо в каструлю шматочок масла. За 7 хвилин до готовності закидаємо вермішель (у мене “павутинка”, вона швидше вариться).
Тепер невеликими кубиками ріжемо хліб (батон), смажимо їх на сковороді з вершковим маслом до золотистої скоринки. Для гостроти посипаємо червоним перцем.
Смачний суп готовий! Розподіляємо його по тарілочках і закидаємо туди невеликі порції сухариків. Зелень за смаком. Бажано подавати в гарячому вигляді).