Цей грецький лимонний курячий суп-пюре – без сумніву, ідеальне блюдо для холодного зимового дня!
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 велика | |
Вода – 3 літри | |
Рис – 150 г | |
Лимонний сік – 1 лимона | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений перець – за смаком | |
Паприка – дрібку |
Навіть за браку часу і сил цей суп можна легко і просто приготувати. Це займе зовсім не багато часу,але перевершить ваші очікування.
Покроковий рецепт
Щоб почати, необхідно, перш за все, ретельно промити курячу грудку (куряче філе або курку) і зварити до готовності в злегка підсоленій воді (пінку, якщо буде з’являтися, знімати).
По закінченні часу, готову курячу грудку дістати, остудити. Розібрати птицю (грудку): видалити кісточки, а м’якоть руками розділити на шматочки. Відкласти м’ясо в бік.
Тепер у бульйон додайте рис і варіть до готовності.
Приготуйте яєчний лимонний соус. Яйця збийте в мисці, додайте лимонний сік і знову збийте. Весь час збиваючи, додайте до миску з яйцями ківш гарячого супу. Потім додайте ще один, збиваючи (так яйця прогріються і не згорнутися).
Тепер яєчну суміш можна виливати в суп. Варіть суп ще 3-4 хвилини. Потім пюрируйте суп.
Подавайте цей чудовий лимонний рисовий суп теплим. На тарілку налийте суп, в серединку викладіть шматочки відвареної курки. Присипте все свіжомеленим перцем і паприкою. Приємного апетиту!