Лимонний грецький суп з куркою і збитими яйцями

Лимонний грецький суп з куркою і збитими яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей грецький лимонний курячий суп-пюре – без сумніву, ідеальне блюдо для холодного зимового дня!

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 велика
Вода – 3 літри
Рис – 150 г
Лимонний сік – 1 лимона
Яйця курячі – 2 шт.
Сіль – за смаком
Мелений перець – за смаком
Паприка – дрібку

Як приготувати Лимонний грецький суп з куркою і збитими яйцями

Навіть за браку часу і сил цей суп можна легко і просто приготувати. Це займе зовсім не багато часу,але перевершить ваші очікування.

Покроковий рецепт

Щоб почати, необхідно, перш за все, ретельно промити курячу грудку (куряче філе або курку) і зварити до готовності в злегка підсоленій воді (пінку, якщо буде з’являтися, знімати).

По закінченні часу, готову курячу грудку дістати, остудити. Розібрати птицю (грудку): видалити кісточки, а м’якоть руками розділити на шматочки. Відкласти м’ясо в бік.

Тепер у бульйон додайте рис і варіть до готовності.

Приготуйте яєчний лимонний соус. Яйця збийте в мисці, додайте лимонний сік і знову збийте. Весь час збиваючи, додайте до миску з яйцями ківш гарячого супу. Потім додайте ще один, збиваючи (так яйця прогріються і не згорнутися).

Тепер яєчну суміш можна виливати в суп. Варіть суп ще 3-4 хвилини. Потім пюрируйте суп.

Подавайте цей чудовий лимонний рисовий суп теплим. На тарілку налийте суп, в серединку викладіть шматочки відвареної курки. Присипте все свіжомеленим перцем і паприкою. Приємного апетиту!