Лимонний манник з ромової просоченням

Лимонний манник з ромової просоченням – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Манник – популярний пиріг, за структурою нагадує пудинг. Основний його компонент – манна крупа. Безліч варіантів приготування дають волю фантазії. На кефірі, сметані, кисляку, навіть сироватці або ряжанці – головне, щоб основа була кисломолочна.

Особливий шарм додають йому наповнювачі тесту – сухофрукти, сушені ягоди, цедра лимона, апельсина і т. д. Його можна намазати кремом(краще заварним, щоб згладити зайву сухість), просочити сиропом або рідким варенням. Створити шедевр з манки, кефіру, цукру і яєць по силам навіть школярці початкових класів, настільки він простий.

Поласувати ним люблять усі – від мала до велика. Якщо манна каша – це не про Вас, манник – її краща альтернатива . Гарний як для сніданку, так і для зустрічі гостей. Їм можна замінити покупку чого-небудь солоденького до чаю” в магазині, збираючись відвідати друзів і близьких. Ви принесете їм не банальну фабричну кондитерку, а частинку своєї душі і тепла.

Продукти, в запропонованому рецепті, дані в подвійному обсязі. Кому багато – діліть на два.

Покроковий рецепт