Лимонний пиріг з печива з рікоттою

Лимонний пиріг з печива з рікоттою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Непоказний на вигляд пиріг відкриє вам приголомшливий смак і аромат! По зимі і по нашій погоді – приголомшливо! Основою крему може служити сир рікотта, маскарпоне або сир, протертий через сито. Варто додати трохи лимонного соку і цедри і…пиріг з сиром набуває чарівний аромат!

Основою пирога в даному рецепті печиво з мигдальною борошном, що може бути простіше? Перемолоти печиво в блендері, додати молотового мигдалю і розтопленого масла. Піч основу в даному рецепті не потрібно. В якості основи, так само, ви можете приготувати пісочне тісто або солодке рубане. У цьому випадку основу треба випікати протягом 15-20 хвилин, так як рідка начинка. В начинку можна додати мелених горіхів чи ягід. Буде дуже смачно, спробуйте! Удачі на кухні!

Покроковий рецепт