Пельмені швидко готуються, виходять незвичайно смачними. А ще це блюдо просто чудово виглядає!
Інгредієнти
курка – 350-400 гр. | |
цибуля – 8 шт. | |
морква – 4 шт. | |
борошно – 300 гр. | |
вода – 150 мл | |
яйце – 1 шт. | |
соняшникова олія – 2 ст. л. | |
сіль, перець, приправа – за смаком |
Пельмені готуються набагато швидше, ніж за класичним рецептом, тому стануть ідеальних стравою для всіх господинь!
Покроковий рецепт
Для приготування фаршу нам знадобиться куряче філе, 4 цибулини.
М’ясо перекрутити на м’ясорубці в миску.
Очистити 4 цибулини і перекрутити їх на м’ясорубці до фаршу. Посолити, поперчити і додати курячу приправу.
Приготувати тісто. Для цього в миску всипте борошно, додайте води, соняшникова олія, яйце і сіль. Все перемішати ложкою, потім викласти на стіл і замісити тісто.
Відкласти тісто в миску, накрити рушником і залишити на 30 хвилин. Тим часом очистити 4 морквини і 4 цибулини, і обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
Тісто розділити на дві частини.
Одну частину тіста розкачати, викласти на неї половину фаршу, і добре його рівномірно розподілити.
Далі згорнути з тіста ковбаску і нарізати його невеликими шматочками по 3-4 див.
Теж саме зробити і з другим шматком тіста і залишилися фаршем.
Далі на обсмажену цибулю з морквою викласти наші рулетики.
Залити кип’яченою водою, посолити воду, додати перець горошком і довести до кипіння.
На повільному вогні тушкувати пельмені 20-30 хвилин.
Після виключення дати постояти пельменів ще хвилин 10-15, і потім можна подавати на стіл.
Перед подачею пельмені полити сметаною, прикрасити кетчупом. Також можна їсти пельмені з гірчицею.
Всім приємного апетиту!