У фарш додаю яйце і все добре перемішую. Готовий фарш викладаю на розкатаний лист пельменного тесту. Воно у мене завжди є в холодильнику, тому для цього рецепта я його не готувала. (Зазвичай в нього додаю 1 яйце, склянка води, сіль і борошно.)
Скачую тісто і фарш в ковбаску. Оскільки у фарші є яйце, рулет не розпадається і фарш добре скріплює його.
Гострим ножем розрізаю ковбаску на шматочки довжиною 3-4 див.
Один край кожного шматочка закріплюю, завдяки чому “пельмені” стають схожими на трояндочки. Але це робити не обов’язково.
У сковороді підсмажую цибулю і перець. Наливаю туди воду і додаю сіль. Доводжу її до кипіння і викладаю туди рулетики. Закриваю кришкою і варю їх близько 15 хвилин. Посипаю паприкою і іншими спеціями, що надає особливий смак. Готові пельмені викладаю на тарілку і змащую майонезом. Відмінно також підійде сметана.