Листковий салат Шпротинка

Листковий салат Шпротинка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується салат неймовірно швидко. Іноді я відварюю овочі заздалегідь і на збір салату потрібно буквально 15 хвилин. Салат готується шарами. Перед подачею краще дати салату настоятися.

Інгредієнти

шпроти – 1 банка
цибуля – 1 шт
картопля – 3 шт
мариновані огірки – 3 шт
морква – 2 шт
яйце – 3 шт
сир – 150 гр
буряк – 1 шт
часник – 2 зубчики
горошок – 1/2 банки
майонез – 150 гр

Як приготувати Листковий салат “Шпротинка”

Салат шпротинка – один з моїх коронних, швидких і легких салатиків. Шпроти з овочами – це дуже економний варіант смачного і ніжного салату.

Покроковий рецепт


Для того, щоб зекономити час на приготування салату, відваріть всі овочі і яйця заздалегідь. Салат готується шарами. Перший шар цибулю і риба. Подрібнюємо і викладаємо на тарілку.

Подрібнюємо відварну картоплю і мариновані огірочки. Ріжемо на дрібні кубики і викладаємо зверху.


Перед наступним шаром робимо сіточку з майонезу. Нарізаємо моркву і яйця і викладаємо наступним шаром. Зверху знову сіточка з майонезу.

Зверху посипаємо сир, який потрібно натерти на крупній тертці.

Буряк натерти на крупній тертці. Часник подрібнити і змішати з буряком. Викласти зверху і знову полити майонезом.

Залишилося тільки прикрасити наш салатик. У мене на фінішний шар пішла половина банки зеленого горошку. От і все! Фірмовий салат шпротинка готовий до вживання!