Улюблений салат готуємо за новим рецептом.
Інгредієнти
сьомга слабосолона – 200 г | |
великий помідор – 1 шт. | |
невелика буряк – 1 шт. | |
яйця – 1-2 шт. | |
половина червоної цибулини – 1/2 головки | |
майонез – 1 частина додавати за смаком | |
сметана – 1 частина додавати за смаком | |
зелень – невеликий пучок додавати за смаком |
Якщо ви чекаєте в гості любителя салату «Оселедець під шубою», але ви втомилися від її класичного варіанта, спробуйте щось нове і здивуйте новою варіацією на тему «шуби».Почистіть перед приготуванням всі інгредієнти. Зробити дуже простий соус. Соус дуже простий – це майонез і сметана. Всі шари, починаючи з цибулевого, треба промащувати тонким шаром майонезного соусу.Щоб прибрати гіркоту і гостроту цибулі, можна замаринувати його в суміші оцту і води, або обдати окропом і остудити.Важливий рада: приготуйте салат з рибою заздалегідь, так як буряк вариться довго, а ще у салату буде час добре просочитися і постати перед гостями у всьому багатстві смаку.
Покроковий рецепт
Слабосолону сьомгу (можна взяти і форель) очистити від кісток і шкіри. Підготовлену рибу нарізати дрібними кубиками і викласти першим шаром на красиве блюдо.
Наступним шаром піде дрібно порізану цибулю. Щоб прибрати гіркоту і гостроту цибулі, можна замаринувати його в суміші оцту і води, або обдати окропом і остудити.
Приготуйте соус для просочення салату. Соус дуже простий. потрібно змішати майонез і сметану. Всі шари, починаючи з цибулевого, треба промащувати тонким шаром приготовленого соусу.
Очищений від шкірки і дрібно порізаний помідор стане наступним шаром.
Тепер шар дрібно порізаної відвареного буряка. Його теж змащуємо соусом і присипаємо всі натертим курячим білком, а потім і жовтком.
Прикрашаємо салат красивою трояндочкою з листкової сьомги, січеною зеленню і гілочкою петрушки. Гарний і смачний салат готовий!