Цей листковий салат дуже смачний,ніжний, а головне дуже красивий. Основні інгредієнти: корейська морква, куряча печінка, яйця і, звичайно, сир.
Інгредієнти
Печінка куряча – 500 гр. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Вершкове масло – 30 гр. | |
Майонез – 200 гр. | |
Морква по корейськи – 200 гр. | |
Зелена цибуля – 30 гр. | |
Яйця – 3 шт. | |
Сир – 200 гр. | |
Кріп – 100 гр | |
Сир для декору – 6 пластин | |
Зерна граната – Пол граната | |
Перець болгарський – 1 шт. | |
Сіль – 10 гр. |
Доброго часу доби, мої дорогі читачі.Ви вже придумали меню на новорічні свята? 2019 рік, як кажуть, не за горами. А значить настав час приступати до відбору найбільш смачних і красивих блюд. Сьогодні я розповім і покажу один такий рецептик.
Покроковий рецепт
1.Печінка відварити і перемолоти на блендері.Посолити і викласти перший шар на тарілку:
2.Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі і викладаємо наступним шаром.Потім шар змастити майонезом.
3.Наступним шаром викласти моркву по-корейськи.Потім змастити майонезом.
4.Наступним шаром викласти зелень цибулі.
5.Наступним шаром відварені яйця потерти на дрібній тертці.
6.Наступним шаром потерти сир на дрібній тертці.
7.Декоруємо наш салат.Скрутити 2 платівки сиру в трубочку.Для скріплення змастимо кінчик сиру майонезом.
8.Встановимо свічки в салат.
9.Вирізати з болгарського перцю полум’я свічки.
10.Формуємо свічки.Прикрашаємо зеленню кропу.
11.Декоруємо зернами граната.
Приємного Вам апетиту!!!