Листковий салат з сьомгою

Листковий салат з сьомгою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Слабкосолений сьомгу нарізаємо дрібними шматочками, викладаємо їх першим шаром.

На рибний шар поміщаємо нарізку з ріпчастої цибулі.

А ось наступний інгредієнт – картопля – потрібно буде натерти. Картопляну масу викладаємо на цибульний шар і покриваємо майонезом.

Аналогічним чином робимо і з морквою. Шар з морквини теж слід промазати майонезом.

Залишилося зробити шар з буряка. Коренеплід подрібнюємо на крупній тертці. Поміщаємо на морквяний шар і добре промазуємо майонезом.

Салат з малосоленой сьомгою бажано перед подачею на стіл потримати в холодильнику. Так він краще просочиться і буде смачніше.

За бажанням можна урізноманітнити подачу листкового салату в креманках свіжою зеленню і скибочкою лимона. Приємного апетиту!