Інгредієнти
Ковбаса – 2 шт (будь прянощі, нарізаною поздовжньо) | |
Цибуля зелена – 2 пера (нарізаного під кутом) | |
Овочі – (улюблені, в моєму рецепті брокколі, морква, шпинат, цибуля) | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Соєвий соус – за смаком | |
Локшина Соба – (довга коричнево-сіра локшина з гречаного борошна) | |
Вода – 3 склянки |
Ковбаси надзвичайно популярні в Японії, особливо пряні і солоні, в результаті чого у страви виходить інтенсивний аромат. (В оригіналі — японська ковбаса Беркшир). Ви можете замінити ковбасу яловичиною, нарізаної скибочками і додати овочі. Смак виходить універсальним, і готуватися легко і смачно!
Покроковий рецепт
Довести каструлю з водою до кипіння і відварити локшину.
Тим часом нарізати овочі і відкласти в сторону. Нагріти 2 столові ложки масла в каструлі, додати овочі і тушкувати протягом декількох хвилин (до бажаної консистенції).
Додати ковбасу і тушкувати протягом 2 хвилин.
Промити спагетті водою, додати туди щойно приготовані овочі з ковбасою.
Додати соєвий соус.
Приємного апетиту!