Локшина удон з куркою теріякі

Локшина удон з куркою теріякі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти. Що стосується овочів (перець та моркву), то тут можна орієнтуватися додатково на свій смак: наприклад, можна додати баклажан або кабачок.

Дуже-дуже дрібно нарізаємо часник і імбир. При бажанні можна також скористатися чесноковыжималкой.

Змішуємо разом нарізаний часник і імбир з соєвим соусом, водою і медом. Все дуже ретельно перемішуємо і даємо трохи настоятися.

У цей час нарізаємо куряче філе на невеликі шматочки, на мій погляд найкраще у вигляді смужок.

Далі виливаємо наш соус на сковорідку. На невеликому вогні доводимо до кипіння, після чого викладаємо нарізане куряче філе. Після накриваємо кришкою і залишаємо гаситися на повільному вогні.

У цей час нарізаємо соломкою овочі: в моєму випадку це моркву і перець.

Коли соус википів десь на половину додаємо нарізану моркву, перемішуємо і знову накриваємо кришкою.

Поки гаситься курка з морквою, в цей час можна поставити варитися удон (дотримуйтесь інструкції на упаковці): запустити локшину в киплячу солону воду і варити приблизно 6 хвилин, періодично помішуючи.

Не забуваємо періодично помішувати і курку з морквою. Коли соус майже випарувався, в самому кінці додаємо до курки перець і тушкуємо ще хвилин 5-10, поки перець не стане м’яким.

Змішуємо готову курку з овочами і зварений удон і перемішуємо.

Перед подачею при бажанні можна посипати кунжутом. Приємного апетиту!