Розігріти сковороду на середньому вогні, потім додати оливкове масло. Розпакувати лосось.
Обсипати лосося чорним перцем і покласти на сковорідку. Підсмажити з одного боку (близько 3 хвилин). Після того як він покоричневеет, перевернути і готувати ще дві хвилини.
Видалити лосося зі сковорідки і додати апельсиновий сік і коричневий цукор. Довести до повільного кипіння. Додати крохмаль, воду. Соус буде темніти. Трохи покіпятіть на повільному вогні.
Додати лосось назад на сковорідку.
Насолоджуйтесь!
Сподіваюся, вам сподобається блюдо з лосося!
Рада: одна поширена помилка при готуванні лосося, він часто пережаревается і від цього виходить жорсткий. Не забувайте, незважаючи на те що вже пожаренный лосось ще рожевий, він вже готовий! Коли ви зніміть його зі сковорідки, він ще буде тривати готуватися.