Лосось в апельсинової глазурі

Лосось в апельсинової глазурі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти сковороду на середньому вогні, потім додати оливкове масло. Розпакувати лосось.

Обсипати лосося чорним перцем і покласти на сковорідку. Підсмажити з одного боку (близько 3 хвилин). Після того як він покоричневеет, перевернути і готувати ще дві хвилини.

Видалити лосося зі сковорідки і додати апельсиновий сік і коричневий цукор. Довести до повільного кипіння. Додати крохмаль, воду. Соус буде темніти. Трохи покіпятіть на повільному вогні.

Додати лосось назад на сковорідку.

Насолоджуйтесь!
Сподіваюся, вам сподобається блюдо з лосося!

Рада: одна поширена помилка при готуванні лосося, він часто пережаревается і від цього виходить жорсткий. Не забувайте, незважаючи на те що вже пожаренный лосось ще рожевий, він вже готовий! Коли ви зніміть його зі сковорідки, він ще буде тривати готуватися.