Льєзон з філе індички

Льєзон з філе індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Льєзон з філе індички – цей кулінарний шедевр прибув до нас із Франції. Льєзон – швидше не страва, а спосіб приготування отбивного м’яса з попередньою його обвалюванням в борошні та яйці з молоком або вершками, тобто в омлеті. В якості основного продукту можна використовувати куряче м’ясо, м’ясо індички, свинину, яловичину, фарш або взагалі рибу. Льєзон з філе індички готуватися швидко і просто. Страва виглядає красиво і естетично, і його не соромно подати гостям на свято. До того ж індичка дуже корисна. М’ясо індички вважається дієтичним продуктом, містить безліч мікроелементів, залізо, фосфор, повноцінні білки, вітаміни групи В , вітамін РР та інше. Так що, сміливо подавайте блюдо на дитяче свято. До того ж м’ясо виходить дуже ніжним і соковитим. Індичка діткам повинна сподобатися!

Примітка: якщо ви не використовуєте молоко в кінцевому етапі (тобто не тушкуйте м’ясо індички), слідкуйте за готовністю ескалопи, так як м’ясо індички можна легко пересушити. Готуватися воно дуже швидко, 5-7 хвилин. Кількість інгредієнтів розрахована на 4 порції (з урахуванням гарніру).

Покроковий рецепт