Майонез за 2 хвилини

Майонез за 2 хвилини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Налити в банку масло, вбити яйце, тільки акуратно, воно не повинно розлитися, жовток цілий. Засипаємо сіль, цукор, гірчицю і оцет.





Опускаємо чашу блендера на яйце, повністю прикривають його. І починаємо збивати на максимальній швидкості.
Після пояления білих цівок з під блендера, починаємо водити вгору, вниз і по колу. Ретельно збиваємо, щоб не залишилося олії.



Майонез готовий, він дуже густий. Густоту формує соняшникова олія, якщо його більше, то буде густіше і навпаки.
І самі бачите не зайняло більше 2 хвилин. Після приготування можете регулювати смак сіллю, спеціями. Або зробити соус на свій смак, додаючи гриби, огірочки, зелень.