Я пропоную свій рецепт традиційний варіант макаронів по-флотськи. Використовую готовий свинячий фарш.
Інгредієнти
макарони – 250 грам | |
фарш – 300 грам | |
цибуля – 2 шт | |
томатний соус або кетчуп – 2 ст. л. | |
сіль – за смаком |
Як варіант швидкого другої страви можна розглянути – макарони по-флотськи. Готуються швидко і всі залишаться ситими. Багато хто замість фаршу використовують тушонку. Теж непоганий варіант і ще більш швидкий. Але якщо є фарш, то рекомендую приготувати традиційні макарони по-флотськи. Блюдо виходить смачним і ароматним. Шкода, що екран не передає всі запахи і аромати.
Покроковий рецепт
Фарш добре перемішуємо, викладаємо на сковороду і солимо. Я пропускаю крок приготування фаршу, так як використовую готовий.
Очищаємо цибулю нарізаємо не дуже дрібно і не крупно. Я ріжу півкільцями і потім ще навпіл.
Додаємо до фаршу, перемішуємо і вливаємо зовсім трохи рослинного масла (можна і без нього). Обсмажуємо до готовності.
Додаємо томатний соус, перемішуємо і залишаємо на слабкому вогні хвилин на 5-10.
В цей час відварюємо макарони в підсоленій воді.
Коли макарони будуть готові, відкидаємо їх на друшляк і додаємо до фаршу. Все добре перемішуємо. Друге блюдо готове за мінімальний час.