Макарони по-флотськи з ковбасою

Макарони по-флотськи з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В першу чергу зваримо макаронні вироби. Налийте в каструлю необхідну кількість води. Приправте її сіллю, закип’ятіть. Засипте в киплячу воду макаронні вироби, перемішайте. Варіть згідно з вказівками виробника на упаковці. Потрібно, як правило, від 7 до 10 хвилин. Час залежить від якості макаронних виробів, сорти пшениці, з яких вони виготовлені. Поки варяться макарони, підготуємо інші продукти. Очищаємо цибулю від лушпиння. Перекладаємо ріпчасту цибулю на обробну дошку, дрібно шаткуємо.

У сковороду вливаємо олію. Почекаємо, поки масло добре нагріється, а потім додамо на сковороду нарізку з ріпчастої цибулі. Пасеруємо цибулю 3-4 хвилинки на помірному вогні.

Паралельно подрібнити у формі дрібних кубиків варену ковбасу. Втім, можна використовувати і інший сорт ковбаси.

Ковбасні кубики переправляємо до цибулевої пассировке. Перемішуємо. Підсмажуємо інгредієнти на сковороді до легкої рум’яної скоринки.

Макаронні вироби для страви готові. З каструлі викладаємо їх на друшляк, промиваємо під холодною водою. Такий процес дозволить макаронів не злипнутися, що естетично виглядає.

Коли вода стече, викладаємо макаронні вироби на сковороду до підсмаженої ковбасі та цибулі.

Лопаткою перемішуємо інгредієнти. Тушкуємо макарони з піджаркою з лука і ковбаси хвилин 5.

Промиваємо під проточною водою свіжу зелень, обсушуємо паперовим рушником. У даному рецепті використовується петрушка, але можна взяти кріп або зелену цибулю. Дрібно рубаємо зелень, присипаємо готову страву. Апетитні макарони з ковбасою по-флотськи готові! Відразу подаємо їх до столу. Приємної трапези!