Відваримо макарони. У глибоку каструлю наливаємо воду. Доводимо до кипіння. Кладемо 1 столову ложку солі.
Додаємо макарони, закриваємо кришку і вимикаємо. Ми не варимо макарони, а залишаємо їх набухати протягом 10 хвилин.
Після того, як макарони готові, висипаємо їх у друшляк, промиваємо холодною водою. Макарони готові. Ми не додаємо масла і подібного роду заправки.
Приступаємо до приготування фаршу. Обсмажимо цибулю на рослинній олії. Додамо фарш і прожарим 15 хвилин на повільному вогні. Перемішаємо і ще протушкуйте під кришкою хвилин 10.
Змішаємо макарони і фарш. Підсолимо у разі необхідності.
Приємного апетиту! Харчуйтеся смачно і правильно. Готуйте із задоволенням!