Макарони по-флотськи

Макарони по-флотськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Відваримо макарони. У глибоку каструлю наливаємо воду. Доводимо до кипіння. Кладемо 1 столову ложку солі.

Додаємо макарони, закриваємо кришку і вимикаємо. Ми не варимо макарони, а залишаємо їх набухати протягом 10 хвилин.


Після того, як макарони готові, висипаємо їх у друшляк, промиваємо холодною водою. Макарони готові. Ми не додаємо масла і подібного роду заправки.

Приступаємо до приготування фаршу. Обсмажимо цибулю на рослинній олії. Додамо фарш і прожарим 15 хвилин на повільному вогні. Перемішаємо і ще протушкуйте під кришкою хвилин 10.


Змішаємо макарони і фарш. Підсолимо у разі необхідності.

Приємного апетиту! Харчуйтеся смачно і правильно. Готуйте із задоволенням!