Макарони з фаршем

Макарони з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо немає часу на готування обідньої страви, візьміть на озброєння цей простий рецепт, в якому розповідається про те, як зробити макарони з фаршем.

Інгредієнти

Макаронні вироби – 250 гр
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Морква – 0,5 штуки
Цибуля ріпчаста – 0,5 штуки
Фарш – 300 гр
Масло рослинне – 5 ст. ложок
Зелень свіжа – за смаком

Як приготувати Макарони з фаршем

Для варіння можна використовувати будь-які макаронні вироби, наприклад, пір’я, мушлі, спіральки. Що стосується фаршу, то особливих переваг до цього інгредієнта немає. Можна взяти змішаний фарш або курячий, конкретно в даному рецепті – яловичий. М’ясний інгредієнт доповнено овочами: морквиною і ріпчастою цибулею. Для реалізації цього простого рецепту знадобиться каструля (для варіння макаронних виробів), сковорода, друшляк, обробна дошка, ножик, лопатка для перемішування інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Відміряємо потрібну кількість макаронних виробів і ставимо їх варитися. Попередньо кип’ятимо воду, яку не забуваємо приправити сіллю. Поки варяться макарони, підготуємо овочеві інгредієнти. Промиваємо від забруднень моркву, потім очищаємо її. Ріпчасту цибулю звільняємо від лушпиння. Приступаємо до подрібнення продуктів. На тертці з середніми отворами подрібнюємо моркву, цибулю просто шаткуємо.

Вливаємо на сковороду олію і розігріваємо його. У гаряче масло перекладаємо підготовлену нарізку з овочів. Пасеруємо протягом 3-4 хвилин.

Потім перекладаємо на сковороду до піджарки з овочів фарш, попередньо розділений на маленькі шматочки. Перемішуємо інгредієнти, в процесі присмачую фарш сіллю і чорним меленим перцем. Підсмажуємо фарш з овочами до готовності.

Макаронні вироби готові. Переправляємо їх на друшляк і промиваємо під водою. Додаємо макарони на сковороду до підсмажених шматочків фаршу і пассированным овочів.

Інгредієнти на сковороді перемішуємо. Тушкуємо макарони з фаршем під кришкою ще 5 хвилин під кришкою. В кінці можна присипати готову страву посіченою свіжої зеленню. Просте у приготуванні блюдо на сковороді з макаронами, фаршем і овочами готово! Відразу подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємної вам трапези!