Макарони з мясом та сиром

Макарони з мясом і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макарони в м’ясо краще додавати злегка недоварені, таким чином вони доварятся вже з м’ясом і добре вбере в себе сік м’яса, моркви, цибулі і томатної пасти.

Інгредієнти

Яловичина – 500 г
Макарони – 500 г
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Томатна паста – 2 ст. л
Аджика – 1 ст. л
Сіль, приправи – за смаком

Як приготувати Макарони з м’ясом та сиром

Макарони з м’ясом і сиром – неймовірно смачне і ситне блюдо. Рецепт приготування цієї страви дуже схожий на рецепт макаронів “по-флотськи”, однак замість тушонки або м’ясного фаршу в цьому рецепті ми будемо використовувати відварну яловичину.

Покроковий рецепт


Шматок яловичини нарізаємо маленькими шматочками, солимо і ставимо варитися. Так як шматки у нас невеликі, то варити м’ясо досить 40 хвилин.


Чистимо цибулю і моркву. Цибулю нарізаємо на кубики, моркву режим соломкою.


В окрему каструлю ставимо воду для макаронів. Після закипання води спускаємо макарони і варимо до напівготовності. Після відкидаємо макарони на друшляк.






У сковорідку наливаємо олію, добре розігріваємо і спускаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо, постійно помішуючи, щоб не підгоріло. Відкидаємо м’ясо в друшляк, додаємо його до цибулі з морквою і тушкуємо п’ять хвилин. Далі додаємо 2 столові ложки томатної пасти і ложку аджики і гарненько перемішуємо і тушкуємо ще п’ять хвилин під кришкою.


З’єднуємо м’ясо з макаронами, добре перемішуємо і тушкуємо під кришкою на середньому вогні до повної готовності макаронів.

Готові гарячі макарони посипаємо тертим сиром. Приємного апетиту!