Макарони з мясом та сиром

Макарони з мясом і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Шматок яловичини нарізаємо маленькими шматочками, солимо і ставимо варитися. Так як шматки у нас невеликі, то варити м’ясо досить 40 хвилин.


Чистимо цибулю і моркву. Цибулю нарізаємо на кубики, моркву режим соломкою.


В окрему каструлю ставимо воду для макаронів. Після закипання води спускаємо макарони і варимо до напівготовності. Після відкидаємо макарони на друшляк.






У сковорідку наливаємо олію, добре розігріваємо і спускаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо, постійно помішуючи, щоб не підгоріло. Відкидаємо м’ясо в друшляк, додаємо його до цибулі з морквою і тушкуємо п’ять хвилин. Далі додаємо 2 столові ложки томатної пасти і ложку аджики і гарненько перемішуємо і тушкуємо ще п’ять хвилин під кришкою.


З’єднуємо м’ясо з макаронами, добре перемішуємо і тушкуємо під кришкою на середньому вогні до повної готовності макаронів.

Готові гарячі макарони посипаємо тертим сиром. Приємного апетиту!